НАШАТА МИСИЯ

е вашият комфорт

КАК БЕШЕ СЪЗДАДЕНА PESTCARE?

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ
PEST CARE?

Днес ние сме име в индустрията и работим в цялата страна с фокус в сферата на офис и административните сгради и техните прилежащи площи. Работим и в складове, производства от нехранителната индустрия, училища, хотели. Навсякъде, където е необходима бърза организация, адекватна реакция и високо ниво на доверие. От началото на 2020 сме изключително заети в дезинфекцията и превенцията при вируси и патогени. Работим по утвърдени графици с гъвкаво работно време и се стараем да реагираме максимално бързо към запитванията на клиентите.

2020 отбеляза началото на моята самостоятелна дейност. Както в първите дни, така и днес, аз съм човекът, който общува с клиентите и е директно ангажиран с това, което става във фирмата. Но сега зад мен е голям екип от професионалисти в цялата страна, които са експерти в сферата на ДДД и се грижат за комфорта на клиентите ни. Защото нашата философия е: взаимно доверие, отговорност и грижа.

Свържете се с нас сега. Независимо дали сте нов или стар клиент, ние сме готови да дадем решение при проблеми с мишки, плъхове, хлебарки и други насекоми във всяка административна сграда, склад, училище или друг обект. Предлагаме практични експертни препоръки и съдействие за отстраняване и превенция.

Pest Care е фирма регистрирана като ДДД оператор към МЗ, по контрола на РИОКОЗ. 

Какво казват клиентите за нас

to top

Pin It on Pinterest

Cart
  • No products in the cart.