изчистване на вредителите от дома

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

ПРЪСКАНЕ ЗА ХЛЕБАРКИ

Специална оферта за унищожаване на хлебарки в апартаменти:
  • Едностайни и гарсониери – 38 лв. с ДДС
  • Двустайни и по – големи – 45 лв. с ДДС

Пръскане за хлебарки в жилището

Хлебарките са известни с необикновената си способност да оцеляват, но това не е проблем когато са обработени професионални с качествени препарати. Когато третираме жилища и апартаменти се фокусираме върху кухнята и мокрите помещения, с особено внимание върху шкафовете и чекмеджетата. Подгответе кухнята като изпразните съдържанието на шкафовете и освободите достъп за оператора. Пръскането продължава зад цокъла, мивката и шкафа по нея. Изненадващо за мнозина електрически уреди са сред любимите места на хлебарките включително печката, микровълновата печка, кафемашината, хладилника и дори аудио-визуалната техника. Затова всеки уред се инспектира, а мястото около тях обработва с препарат. В банята пръскането се концентрира върху касата на вратата, щранговете и около шкафчето в банята. Независимо дали насекомите са забелязани в други стаи, жилището се пръска изцяло с превантивна цел. Внимание се отделя на места с отлепени тапети, повредена ламперия , както и окачените тавани. Акцията приключва с обработка на первазите, касите на вратите, корнизите и стените зад дивана.
След първоначалната обработка в жилище срещу хлебарки, обикновено се налага повторна обработка след 10-15 дни с цел елиминиране на последваща популация.
Всички наши препарати са безопасни за хора, деца и домашни любимци. Ние от Pest Care ще имаме грижата да ви избавим от хлебарките преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Пръскане срещу хлебарки в мазето и на тавана

Освен в жилищата на хората, най-често хлебарките развиват популации в мазетата и на таваните, където е топло и има много удобни скривалища особено когато има натрупани вещи, картони и стари мебели. Когато насекомите са в мазе или таван на къща се третират с детайлно пръскане по цялата площ, включително зад обзавеждане, стелажи, скрити повърхности и касите на вратите. Когато става въпрос за клетка в блоково мазе е препоръчително обработката да се прави на цялото мазе за да се постигне желания ефект.

След първоначалната обработка на тавани и мазета срещу хлебарки, се препоръчва повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ. ЗАПАЗИ ЧАС ПО ТЕЛЕФОНА.

Icon
гр. София, бул. Сливница No: 2 (до 43 ОУ)

Безопасност за всички у дома

Запази среща

Enjoy your home totally pest-free

Request a Quote
to top

Pin It on Pinterest

Cart
  • No products in the cart.