изчистване на вредителите от дома

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

С КАКВО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ PESTCARE?

Често срещани вредители в дома

Пръскане против хлебарки в жилището

Хлебарките са известни с необикновената си способност да оцеляват, но това не е проблем когато са обработени професионални с качествени препарати. Когато третираме жилища и апартаменти се фокусираме върху кухнята и мокрите помещения, с особено внимание върху шкафовете и чекмеджетата. Подгответе кухнята като изпразните съдържанието на шкафовете и освободите достъп за оператора. Пръскането продължава зад цокъла, мивката и шкафа по нея. Изненадващо за мнозина електрически уреди са сред любимите места на хлебарките включително печката, микровълновата печка, кафемашината, хладилника и дори аудио-визуалната техника. Затова всеки уред се инспектира, а мястото около тях обработва с препарат. В банята пръскането се концентрира върху касата на вратата, щранговете и около шкафчето в банята. Независимо дали насекомите са забелязани в други стаи, жилището се пръска изцяло с превантивна цел. Внимание се отделя на места с отлепени тапети, повредена ламперия , както и окачените тавани. Акцията приключва с обработка на первазите, касите на вратите, корнизите и стените зад дивана.
След първоначалната обработка в жилище срещу хлебарки, обикновено се налага повторна обработка след 10-15 дни с цел елиминиране на последваща популация.
Всички наши препарати са безопасни за хора, деца и домашни любимци. Ние от Pest Care ще имаме грижата да ви избавим от хлебарките преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Пръскане срещу хлебарки в мазето и на тавана

Освен в жилищата на хората, най-често хлебарките развиват популации в мазетата и на таваните, където е топло и има много удобни скривалища особено когато има натрупани вещи, картони и стари мебели. Когато насекомите са в мазе или таван на къща се третират с детайлно пръскане по цялата площ, включително зад обзавеждане, стелажи, скрити повърхности и касите на вратите. Когато става въпрос за клетка в блоково мазе е препоръчително обработката да се прави на цялото мазе за да се постигне желания ефект.
След първоначалната обработка на тавани и мазета срещу хлебарки, се препоръчва повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация.

Унищожаване на дървеници в жилището

Дървениците са сред най-трудните за унищожаване вредители защото се крият в матраците и дюшеците и препаратите трудно стигат до тях. Намират се и в мебелите разположени непосредствено до леглото включително картини и дори нощни лампи. Самостоятелните опити за борба с дървениците най-често не дават успех и за унищожаването им са необходими професионален подход и препарати.
След първоначалната обработка в жилище срещу дървеници, обикновено се налага повторна обработка след 10-15 дни с цел елиминиране на последваща популация.
Всички наши препарати са безопасни за хора, деца и домашни любимци. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от бълхите преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Пръскане срещу бълхи в жилището

Навън бълхите често се срещат в откритите пространства и могат да бъдат донесени в жилищата от хора и животни. И ако за домашните любимци има ефективни препарати, то домът има нужда от качествена обработка. Третирането засяга пълната повърхност на жилището и меката мебел.
След първоначалната обработка в жилище срещу бълхи, обикновено се налага повторна обработка след 10-15 дни с цел елиминиране на последваща популация. Добре е, да се третират и мазетата на блока/къщата от където бълхите често се разнасят по домовете.
Всички наши препарати са безопасни за хора, деца и домашни любимци. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от бълхите преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Залавяне и унищожаване на гризачи в жилището

Присъствието на гризач в жилището е най-често инцидентно и животните трябва да се изловят и премахнат. За целта ние предлагаме няколко различни метода включително по-хуманните живоловни капани. Появата на гризачи в жилищната част на къща сигнализира необходимост от внимание към двора и мазето, където превенцията е основна част от успеха. След първоначалната акция се препоръчва последващи обработки след 7-8 дни и изграждане на дератизационна бариера с цел елиминиране на последваща популация.
Всички наши препарати са безопасни за хора, деца и домашни любимци. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от гризачите преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Унищожаване на оси в сградата и на двора

Осите градят гнездата си близо до хората, често на самите сгради избирайки закътани и топли места. Те могат да бъдат под стрехи, под покрива, но също така вътре в абсорбатори и други скрити места. Осите са много агресивни и добре организирани, а ужилванията им представляват реална опасност за живота на хора които са чувствителни към токсините. Осите стават особено агресивни в края на лятото, когато случаите на ужилвания се увеличават значително.
Предупреждаваме всички клиенти да стоят на дистанция от гнездото и да не предприемат никакви мерки, които да водят до активиране на насекомите. Това може да доведе до фатални последствия. Премахване на гнездо на оси изисква специализирана подготовка и професионална лична защита. Облечени в защитно облекло ние ще извършим цялостно пръскане на целия терен и ще премахнем гнездото.
В някои случаи, когато осарника е недостъпен третирането се извършва с препарат, който работи на изпарения и действа постепенно. В този случай са необходими до три отделни третирания за да постигне желания ефект.
От ключово значение е бързата реакция, когато има подозрения за гнездо. Осарниците се разрастват бързо и се размножават, с възможност да достигнат до стотици гнезда в една сграда. Затова не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Прогонване на мравки от жилището

Мравките, и специфично някои видове като Фараоновите мравки намират отлична среда на живот в сградите като се заселват и строят колониите скрити в тях. От там те достигат през канали, тръби и фуги до всички части на сградата в търсене на храна. Скоро след нанасянето те могат да се намерят в кухните, в уредите, в чекмеджета, на полици и по обзавеждането.
Гнездата са добре скрити а често в една сграда има няколко колонии, което прави само-третирането с безразборно пръскане неефективно. Професионалната обработка изисква комбинирано третиране на цялото жилище. Специално внимание се обръща на фуги и цепки, от където пътищата на мравките обикновено минават. Препаратите имат постепенно действие, като окончателния резултат се постига до около две седмици.
Важно е борбата с мравките да се започне незабавно след установяване на проблема защото насекомите се размножават много бързо. Затова не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Пръскане за кърлежи, комари, мухи в околните пространства

Освен проблеми свързани с по-обичайните вредители като хлебарки, бълхи и гризачи блоковете и входовете често са атакувани от други не по-малко опасни вредители, които могат да нанесат сериозна вреда на здравето на хората като ги заразят с болести или им причинят сериозен дискомфорт.

Пръскане против кърлежи в двора и тревните площи

Кърлежите се развиват добре в тревните площи около сградите, особено е по-дъждовната част на годината. Те са много опасни особено за децата, като пренасят чрез ухапванията си няколко сериозни заболявания. В борбата срещу кърлежи ние обилно третираме с професионални препарати засегнатите площи. За по-добър ефект, площите трябва да бъдат окосени. Повторно третиране се извършва след 8-10 дена с цел унищожаване на последваща популация.

Нападение на мухи

Нападенията на мухи могат да бъдат не само досадни, но да допринесат за влошаване на хигиената. В зависимост от мащаба на проблема ние реагираме с опръскване, мазане с препарат по повърхности, отровни примамки, или залепващи средства. Инсектициди лампи са друго модерно решение, което предлагаме за елиминиране на мухи в помещенията.

Нашествие на комари

Сградите намиращи се в близост до водни басейни са на-често засегнати от нашествие на комари, което е не само неприятно, но може да бъде и опасно за здравето. При унищожаване на комари третираме и двата типа Ларвицидни и Имагоцидни т.е. ларви и възрастни едновременно. Действаме чрез опръскване и опушване с генератори за топъл илинстуден аерозол. При необходимост използваме ларвицидни препарати в застояли водоеми и задължително прилагаме репеленти за отблъскване. Инсектициди лампи са друго решение което предлагаме за унищожаване на комари в помещенията
Какъвто и да е проблемът не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Нежелани посетители – птици и влечуги в дома

Прогонване на Птици

Градовете са дом за много птици, които се чувстват комфортно в съседство с хората, но не винаги са подходяща компания. Някои птици, особено гълъбите в града могат да създават редица неудобства като нехигиенична среда, шум и разпространение на паразити. За да ограничава достъпът им за кацане на определени, включително труднодостъпни места, се препоръчват шипове, които се закрепят на повърхностите като первази, козирки, огради и лампи.

Прогонване на Змии

Pest care не специализира в улавянето на влечуги попаднали по случайност в жилищата на хората. Но при чести случаи на влечуги в жилищната среда можем да помогнем с превенция осигурявайки репеленти, с отблъскващи вещества, които да ги прогонват и държат настрани.

to top

Pin It on Pinterest

Количка Продуктът е премахнат. Отмяна
  • Количката ви е празна.