Изчистване НА ВРЕДИТЕЛИ ОТ ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

Отличен баланс между цена и качество

Пръскане против хлебарки във входа

Pest Care извършва цялостно пръскане на входове включително апартаменти, общи части, мазета и тавани. Това е най-ефективния способ за постигане на траен ефект в борбата с хлебарките. Пръскането се извършва наведнъж обхващайки цялата собственост и изисква осигурен достъп до всички помещения и координация между живущите във входа.

След първоначалната обработка във вход срещу хлебарки, обикновено се препоръчва повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация. За входове в които е имало вредители е препоръчително да се въведе системна превенция, която да попречи на насекомите да се нанесат отново.

Пръскане срещу хлебарки в Мазето и Тавана на входа

Освен в жилищата на хората, най-често хлебарките развиват популации в мазето и на тавана на блока където е топло и има много удобни скривалища. С цел ефективно третиране и гарантирано премахване на цялата популация е препоръчителен достъп до всяка индивидуална клетка. Когато това не е възможно основно коридорно пръскане също дава положителен ефект.

След първоначалната обработка на тавани и мазета срещу хлебарки, се препоръчва повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация.

Унищожаване на дървеници в мазето и тавана на входа

Дървениците могат да се развият в мазета и тавани от оставени заразени мебели, като плъзнат по друга покъщнина, кашони и дървени части. Борбата с дървениците изисква професионални препарати и подход, както и няколкократно пръскане с цел терминиране на последваща популация.

В случая с дървениците опитите за ‚домашно справяне‘ с проблема са крайно неуспешни, а забавената реакция води за бързо размножаване, затова не отлагайте да потърсите помощ за борба с дървениците. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Пръскане за бълхи в Мазето на входа

Нашата статистика показва, че мазетата са мястото, където обработваме най-големи популации от бълхи. Мазетата предлагат много добри условия за развитие на бълхи, особено през летните месеци, когато те драстично увеличават своя брой. Много често процесът минава незабелязан за продължителен период, позволявайки на популацията да се развие до опасни размери засягайки здравето на хората и животните, живеещи във входа.

Обработката на мазе срещу бълхи включва обработка с пръскане. Пръскат се обилно пода и стените на височина един метър, като методът няма работеща алтернатива. Наличието на струпани вещи и мебели може да затрудни обработката затова е необходимо да се осигури достъп до всяка част на мазето на членовете на екипа. Желателно е да се пръскат и индивидуалните клетки, както и абонатната станция.

След първоначалната обработка във вход срещу бълхи, е необходима повторна обработка след 10 дни с цел елиминиране на последваща популация. За входове в които е имало вредители е препоръчително да се въведе системна превенция, която да попречи на насекомите да се разраснат отново.

Пръскане срещу бълхи в околоблоковото пространство

Поради отворения си характер борбата с бълхите навън изисква обилно и повсеместно пръскане на цялата територия на двора. Подобна обработка няма домашна алтернатива и е желателно да се проведе незабавно след като проблема е установен и преди популацията да се разрасне и застраши здравето на хората и животните. След първоначалната обработка във вход срещу бълхи, е необходима повторна обработка след 10 дни с цел елиминиране на последваща популация.

Борба с гризачи в Мазето на входа

Отрупаните с вещи и покъщнина мазета са гостоприемна среда за мишките и плъховете, които влизат през каналите или дупки в стените. Борбата с гризачите включва няколко метода, като за входове препоръчваме хранителни примамки. При по-голяма популация се прилагат по-систематични мерки като лепилки и живоловни капани. Препоръчително е входовете да въведат превантивни мерки по метода на дератизационната бариера срещу мишки, състояща се от дератизационни кутии поставени на контролни точки. За съжаление тези мерки работят за борба с мишки, но не и за плъховете, при които отровата е основен метод за елиминиране.

Важно е да се отбележи, че чистотата на мазето остава важен фактор в борбата с гризачите. Какъвто и да е проблемът не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Пръскане против мравки в блока

Мравките, и специфично някои видове като Фараоновите мравки намират отлична среда на живот в сградите като се заселват и строят колониите скрити в тях. От там те достигат през канали, тръби и фуги до всички части на сградата в търсене на храна. Скоро след нанасянето те могат да се намерят в кухните на всеки апартамент.
Гнездата са добре скрити а често в една сграда има няколко колонии, което прави само-третирането с безразборно пръскане неефективно. Професионалната обработка изисква комбинирано третиране с пръскане и поръсване на цялата сграда и близките площи. Специално внимание се обръща на стрехите, гаражите, фуги и цепки, от където пътищата на мравките обикновено минават. Препаратите имат постепенно действие, като окончателния резултат се постига до около две седмици.

Важно е борбата с мравките да се започне незабавно след установяване на проблема защото насекомите се размножават много бързо. Затова не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Пръскане срещу оси в сградата и на двора

Осите градят гнездата си близо до хората, често на самите сгради избирайки закътани и топли места. Те могат да бъдат на терасите, под стрехи, под покрива, но също така вътре в абсорбатори и други скрити места. Осите са много агресивни и добре организирани, а ужилванията им представляват реална опасност за живота на хора които са чувствителни към токсините. Осите стават особено агресивни в края на лятото, когато случаите на ужилвания се увеличават значително.

Предупреждаваме всички клиенти да стоят на дистанция от гнездото и да не предприемат никакви мерки, които да водят до активиране на насекомите. Това може да доведе до фатални последствия. Премахване на гнездо на оси изисква специализирана подготовка и професионална лична защита. Облечени в защитно облекло ние ще извършим цялостно пръскане на целия терен и ще премахнем гнездото.

В някои случаи, когато осарника е недостъпен третирането се извършва с препарат, който работи на изпарения и действа постепенно. В този случай са необходими до три отделни третирания за да постигне желания ефект.

От ключово значение е бързата реакция, когато има подозрения за гнездо. Осарниците се разрастват бързо и се размножават, с възможност да достигнат до стотици гнезда в една сграда. Затова не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна. Инсектициди лампи са друго решение което предлагаме за унищожаване на комари в помещенията.

Пръскане против кърлежи, комари, мухи в блока

Освен проблеми свързани с по-обичайните вредители като хлебарки, бълхи и гризачи блоковете и входовете често са атакувани от други не по-малко опасни вредители, които могат да нанесат сериозна вреда на здравето на живущите като ги заразят с болести или им причинят сериозен дискомфорт. През годините ние сме били свидетели на множество случаи на нашествия на насекоми, изискващи бърза професионална реакция.

Третиране против кърлежи в околоблоковото пространство

Кърлежите се развиват добре в неподдържаните тревни площи около блоковете, особено е по-дъждовната част на годината. Те са много опасни не само за животните, но и за децата, като пренасят чрез ухапванията си няколко сериозни заболявания. В борбата срещу кърлежи ние обилно третираме с професионални препарати засегнатите площи. За по-добър ефект, площите трябва да бъдат окосени. Повторно третиране се извършва след 8-10 дена с цел унищожаване на последваща популация.

Нападение на мухи във входа

Нападенията на мухи могат сериозно да влошат качеството на живот на хората в блока и да допринесат за влошаване на хигиената. В зависимост от мащаба на проблема ние реагираме с опръскване, мазане с препарат по повърхности, отровни примамки, или залепващи средства. Инсектициди лампи са друго модерно решение, което предлагаме за елиминиране на мухи в помещенията.

Нашествие на комари във входа

Живущите в блокове до водни басейни са на-често засегнати от нашествие на комари, което е не само неприятно, но може да бъде и опасно за здравето. При унищожаване на комари третираме и двата типа Ларвицидни и Имагоцидни т.е. ларви и възрастни едновременно. Действаме чрез опръскване и опушване с генератори за топъл илинстуден аерозол. При необходимост използваме ларвицидни препарати в застояли водоеми и задължително прилагаме репеленти за отблъскване.

Какъвто и да е проблемът не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна. Инсектициди лампи са друго решение което предлагаме за унищожаване на комари в помещенията.

Нежелани посетители – птици и влечуги в блока

Прогонване на птици от входа

Градовете са дом за много птици, които се чувстват комфортно в съседство с хората, но не винаги са подходяща компания. Някои птици, особено гълъбите в града могат да създават редица неудобства като нехигиенична среда, шум и разпространение на паразити. За да ограничава достъпът им за кацане на определени, включително труднодостъпни места, се препоръчват шипове, които се закрепят на повърхностите като первази, козирки, огради и лампи. За опазване на по-големи територии ползваме мрежи, плашила, под формата на грабливи птици и озвучаване със звуци наподобяващи тези издавани от техните естествени хищници.

Прогонване на змии от входа

Pest care не специализира в улавянето на влечуги попаднали по случайност в жилищата на хората. Но при чести случаи на влечуги в жилищната среда можем да помогнем с превенция осигурявайки репеленти, с отблъскващи вещества, които да ги прогонват и държат настрани.

Какъвто и да е проблемът не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна. Инсектициди лампи са друго решение което предлагаме за унищожаване на комари в помещенията.

Безопасност за всички в блока

Запази среща
to top

Pin It on Pinterest

Количка Продуктът е премахнат. Отмяна
  • Количката ви е празна.