заличаване на вредителите в дома

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

ПРЪСКАНЕ ЗА ДЪРВЕНИЦИ

 

Пръскане против дървеници в жилището

Дървениците са сред най-трудните за унищожаване вредители защото се крият в матраците и дюшеците и препаратите трудно стигат до тях. Намират се и в мебелите разположени непосредствено до леглото включително картини и дори нощни лампи. Самостоятелните опити за борба с дървениците най-често не дават успех и за унищожаването им са необходими професионален подход и препарати.

Нашите дезинфектори, ще направят анализ на ситуацията и ще извършат необходимите действия за унищожаване на дървениците. Когато има наличие на дървеници, най – сигурния метод за тяхното унищожаване е използването на препарати с остатъчно действие.

Моля, да се информирате предварително по телефона как ще протече обработката на вашето жилище, за да се подготвите, ако е необходимо.
След първоначалната обработка в жилище срещу дървеници, обикновено се налага повторна обработка след 10-15 дни, тъй като препаратите за унищожаване на насекомите не действат на яйцата. След извършване на две обработки от наши дезинфектори, може да ви гарантираме тяхното унищожаване.*
Препаратите, които използваме са одобрени от Министерството на здравеопазването за употреба в домашни условия, но не пропускайте да се консултирате за тяхната безопасност.

Ние от Пест Кеър ще имаме грижата да ви избавим от дървениците, по най – ефикасния и безопасен за вас начин,  преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

ЦЕНИ:

Първа обработка – 60,00лв. с ДДС .

Следваща обработка – 35,00лв. с ДДС.**

*Гаранцията важи при извършване на две обработки от наши дезинфектори през интервал от 15 дни. Ако след 15 дни от втората обработка има наличие на дървеници, поемаме ангажимент за тяхното отстраняване за наша сметка. ВАЖНО – в много редки случаи, заради условията на хигиена или други причини, свързани с особеностите на жилището, дезинфекторът може да препоръча повече от две обработка преди да даде гаранция за унищожаване!!!

**В случай, че няма наличие на дървеници 15 дни след първата обработка, не се налага извършване на втора!!!!

 

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ. ЗАПАЗИ ЧАС ПО ТЕЛЕФОНА.

Icon
гр. София, бул. Сливница No: 2 (до 43 ОУ)

Безопасност за всички у дома

Запази среща

Наслади се на твоя дом без вредители

запази среща
to top

Pin It on Pinterest

Cart
  • No products in the cart.