Изчистване НА ВРЕДИТЕЛИ ОТ ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

ПРЪСКАНЕ ЗА ХЛЕБАРКИ В БЛОКОВЕ И КООПЕРАЦИИ

Обадете се за да получите конкретна оферта за вашите общи части на входа.Пръскане против хлебарки във входа

Pest Care извършва цялостно пръскане на входове включително апартаменти, общи части, мазета и тавани. Това е най-ефективния способ за постигане на траен ефект в борбата с хлебарките. Пръскането се извършва наведнъж обхващайки цялата собственост и изисква осигурен достъп до всички помещения и координация между живущите във входа.

След първоначалната обработка във вход срещу хлебарки, обикновено се препоръчва повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация. За входове в които е имало вредители е препоръчително да се въведе системна превенция, която да попречи на насекомите да се нанесат отново.

Пръскане срещу хлебарки в мазето и на тавана

Освен в жилищата на хората, най-често хлебарките развиват популации в мазетата и на таваните, където е топло и има много удобни скривалища особено когато има натрупани вещи, картони и стари мебели. Когато насекомите са в мазе или таван на блок или кооперация, те се третират с детайлно пръскане по цялата площ, включително зад обзавеждане, стелажи, скрити повърхности и касите на вратите. Когато става въпрос за клетка в блоково мазе е препоръчително обработката да се прави на цялото мазе за да се постигне желания ефект.

След първоначалната обработка на тавани и мазета срещу хлебарки, се препоръчва повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ. ЗАПАЗИ ЧАС

Безопасност за всички в блока

Запази среща
to top

Pin It on Pinterest

Cart
  • No products in the cart.