• Третиране

Пръскане срещу бълхи

Enamel pin small batch synth pok pok, truffaut selvage hammock normcore.

Обработка срещу бълхи

КАК БЪЛХИТЕ СЕ НАМЕСТВАТ СРЕД ХОРАТА?

Дори да поддържате дома си искрящо чист бълхите пак могат да се нанесат в него. Ако имате домашен любимец първо ще ги усетите по постоянното му чесане, но ако не се вземат бързи мерки кръвопийците ще стигнат и до вас. Тук ще обсъдим откъде идват и какви са средствата за ефикасно унищожаване на бълхи. 

Какво донася бълхите в къщата? Всъщност има няколко сценария. Често явление е бълхите да бъдат донесени от котка или куче, които нямат противопаразитна защита. Но те могат да дойдат в дома със стара мебел или дори в дрехите, които носим ако идваме от заразен район. Бълхите са шампиони по скачане в света на насекомите и постоянно използват хората за транспорт, криейки се в облеклото и вещите, които носим. Същевременно, бълхите са толкова миниатюрни, че могат да влязат през пукнатини в пода, стените и край прозорците. Това се случва често, когато домаблока или бизнес сградата се намират край ферма или други заразени постройки.
За да предотвратите появата на бълхи е добре да почиствате редовно с прахосмукачка, да слагате дрехите си незабавно за пране, когато идвате от рискова зона (например място с много с животни) и да поддържате домашните си любимци чисти и обезпаразитени. 

БЪЛХИТЕ БЪРЗО ПРЕВЗЕМАТ ТЕРИТОРИЯТА.

Бълхите не са толкова трудни за убиване като дървениците, но в подходяща среда могат да се размножават светкавично като започват да хапят всичко живо включително хората. Не отнема много време до достигане на критичен момент, когато помещенията са негодни за обитаване защото само една бълха снася около 500 яйца за около 2 месеца. От тях се излюпват микроскопични ларви, които се крият в пукнатини, килими, обзавеждане и оборудване докато достигнат следващата си форма за около две седмици. Ако не намери домакин, на който да се храни бълхата прави пашкул, в който се скрива за да оцелее докато се появят подходящи условия за хранене. Този пашкул е резистентен към много препарати. така насекомите могат да стоят в празни помещения очаквайки своя момент.
Щом се появи подходяща жертва и женските се напият с кръв те започват незабавно да снасят яйца. За разлика от кърлежите, които са майстори на оцеляването бълхите могат да живеят без храна само около два месеца. Бълхите, също така не понасят добре горещините, което забавя развитието им.

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЪСКАНЕ ЗА БЪЛХИ. 

За да има ефект пръскането за бълхи трябва да стане повсеместно и обилно на два етапа, за да се елиминират и новоизлюпените лаври. Пръскат се обилно пода и стените на височина един метър във всички помещения. За блокове, обществени и бизнес сгради препоръчваме системна превенция чрез изгодните ни ДДД абонаменти.

Всички наши препарати са напълно безопасни за хора и не влияят на околната среда.

Имате въпроси? Говорете с нас на 0888 9929 80 или 0700 20 025 (на цената на един градски разговор). Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от бълхите преди да са ви превзели.  Предлагаме бърза, ефикасна и достъпна услуга в цялата страна.