ИЗЧИСТВАНЕ НА ВРЕДИТЕЛИТЕ ОТ ДОМА

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

БОРБА С ГРИЗАЧИ

Специална оферта за унищожаване на мишки и плъхове в частни помещения:
45лв. с ДДС

УНИЩОЖАВАНЕ НА ПЛЪХОВЕ И МИШКИ В ДОМА

Присъствието на гризач в жилището е най-често инцидентно и животните трябва да се изловят и премахнат. За целта ние предлагаме няколко различни метода включително по-хуманните живоловни капани. Появата на гризачи в жилищната част на къща сигнализира необходимост от внимание към двора и мазето, където превенцията е основна част от успеха. След първоначалната акция се препоръчва последващи обработки след 7-8 дни и изграждане на дератизационна бариера с цел елиминиране на последваща популация.
Всички наши препарати са безопасни за хора, деца и домашни любимци. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от гризачите преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга.

УНИЩОЖАВАНЕ НА ГРИЗАЧИ В МАЗЕТО И ТАВАНА

Отрупаните с вещи и покъщнина мазета и тавани са гостоприемна среда за мишките и плъховете, които влизат през каналите или дупки в стените. Борбата с гризачите включва няколко метода, като препоръчваме хранителни примамки. При по-голяма популация се прилагат по-систематични мерки като лепилки и живоловни капани. Препоръчително е собствениците да въведат превантивни мерки по метода на дератизационната бариера срещу мишки, състояща се от дератизационни кутии поставени на контролни точки. За съжаление тези мерки работят за борба с мишки, но не и за плъховете, при които отровата е основен метод за елиминиране.

Важно е да се отбележи, че чистотата на мазето и тавана остава важен фактор в борбата с гризачите. Какъвто и да е проблемът не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Контакти

Свържете се с Нас, за да разрешим проблема Ви

Свържете се с Нас