ИЗЧИСТВАНЕ НА ВРЕДИТЕЛИ ОТ ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

ПРЪСКАНЕ ЗА ХЛЕБАРКИ В БЛОКОВЕ И КООПЕРАЦИИ

Обадете се за да получите конкретна оферта за вашите общи части на входа.

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ ВЪВ ВХОДА

Pest Care извършва цялостно пръскане на входове включително апартаменти, общи части, мазета и тавани. Това е най-ефективния способ за постигане на траен ефект в борбата с хлебарките. Пръскането се извършва наведнъж обхващайки цялата собственост и изисква осигурен достъп до всички помещения и координация между живущите във входа.

След първоначалната обработка във вход срещу хлебарки, обикновено се препоръчва повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация. За входове в които е имало вредители е препоръчително да се въведе системна превенция, която да попречи на насекомите да се нанесат отново.

ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ ХЛЕБАРКИ В МАЗЕТО И НА ТАВАНА

Освен в жилищата на хората, най-често хлебарките развиват популации в мазетата и на таваните, където е топло и има много удобни скривалища особено когато има натрупани вещи, картони и стари мебели. Когато насекомите са в мазе или таван на блок или кооперация, те се третират с детайлно пръскане по цялата площ, включително зад обзавеждане, стелажи, скрити повърхности и касите на вратите. Когато става въпрос за клетка в блоково мазе е препоръчително обработката да се прави на цялото мазе за да се постигне желания ефект.

След първоначалната обработка на тавани и мазета срещу хлебарки, се препоръчва повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация.

Контакти

Свържете се с Нас, за да разрешим проблема Ви

Свържете се с Нас