ЗАЛИЧАВАНЕ НА ВРЕДИТЕЛИТЕ ОТ ДОМА

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

ПРЪСКАНЕ ЗА ДЪРВЕНИЦИ

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ ДЪРВЕНИЦИ В ЖИЛИЩЕТО

Дървениците са сред най-трудните за унищожаване вредители защото се крият в матраците и дюшеците и препаратите трудно стигат до тях. Намират се и в мебелите разположени непосредствено до леглото включително картини и дори нощни лампи. Самостоятелните опити за борба с дървениците най-често не дават успех и за унищожаването им са необходими професионален подход и препарати.

Нашите дезинфектори, ще направят анализ на ситуацията и ще извършат необходимите действия за унищожаване на дървениците. Когато има наличие на дървеници, най – сигурния метод за тяхното унищожаване е използването на препарати с остатъчно действие.

Моля, да се информирате предварително по телефона как ще протече обработката на вашето жилище, за да се подготвите, ако е необходимо.
След първоначалната обработка в жилище срещу дървеници, обикновено се налага повторна обработка след 10-15 дни, а по някога и трета, тъй като препаратите за унищожаване на насекомите не действат на яйцата. След извършване на три обработки от наши дезинфектори, може да ви гарантираме тяхното унищожаване.*
Препаратите, които използваме са одобрени от Министерството на здравеопазването за употреба в домашни условия, но не пропускайте да се консултирате за тяхната безопасност.

Ние от Пест Кеър ще имаме грижата да ви избавим от дървениците, по най – ефикасния и безопасен за вас начин,  преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

ЦЕНИ и ПОЛЗИ:

Първа обработка – 65,00лв. с ДДС . (без значение от броя на помещенията)

**Следваща обработка – 40,00лв. с ДДС. за основното помещение + 10,00 лв. за всяко допълнително.

– Обследване и анализиране на проблема.

– Извършването на обработката се съобразява със спецификата на проблема.

– Обработка със специализирана техника.

– Протокол за извършената обработка, съгласно изискванията на РЗИ и МЗ на Р България.

 

*Гаранцията важи при извършване на три обработки от наши дезинфектори през интервал от 15 дни. Ако след 15 дни от третата обработка има наличие на дървеници, поемаме ангажимент за тяхното отстраняване за НАША сметка.

ВАЖНО !!!! – в много редки случаи, заради условията на хигиена или други причини, свързани с особеностите на жилището, дезинфекторът може да препоръча повече от три обработки преди да даде гаранция за унищожаване!!!

**В случай, че няма наличие на дървеници 15 дни след първа или втора обработка, не се налага извършване на втора или трета!!!!

Контакти

Свържете се с Нас, за да разрешим проблема Ви

Свържете се с Нас