ИЗЧИСТВАНЕ НА ВРЕДИТЕЛИ ОТ ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

ПРЪСКАНЕ ЗА БЪЛХИ В БЛОКОВЕ И КООПЕРАЦИИ

Специална оферта за унищожаване на бълхи в общите пространства започваща от
60 лв. с ДДС

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ БЪЛХИ В МАЗЕТО НА ВХОДА

Нашата статистика показва, че мазетата са мястото, където обработваме най-големи популации от бълхи. Мазетата предлагат много добри условия за развитие на бълхи, особено през летните месеци, когато те драстично увеличават своя брой. Много често процесът минава незабелязан за продължителен период, позволявайки на популацията да се развие до опасни размери засягайки здравето на хората и животните, живеещи във входа.

Обработката на мазе срещу бълхи включва обработка с пръскане. Пръскат се обилно пода и стените на височина един метър, като методът няма работеща алтернатива. Наличието на струпани вещи и мебели може да затрудни обработката затова е необходимо да се осигури достъп до всяка част на мазето на членовете на екипа. Желателно е да се пръскат и индивидуалните клетки, както и абонатната станция.

След първоначалната обработка във вход срещу бълхи, е необходима повторна обработка след 10 дни с цел елиминиране на последваща популация. За входове в които е имало вредители е препоръчително да се въведе системна превенция, която да попречи на насекомите да се разраснат отново.

ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ БЪЛХИ В ОКОЛОБЛОКОВОТО ПРОСТРАНСТВО

Поради отворения си характер борбата с бълхите навън изисква обилно и повсеместно пръскане на цялата територия на двора. Подобна обработка няма домашна алтернатива и е желателно да се проведе незабавно след като проблема е установен и преди популацията да се разрасне и застраши здравето на хората и животните. След първоначалната обработка във вход срещу бълхи, е необходима повторна обработка след 10 дни с цел елиминиране на последваща популация.

Контакти

Свържете се с Нас, за да разрешим проблема Ви

Свържете се с Нас