За Нас

Ние от Pest Care вече десетилетие изграждаме нашите услуги около и в полза на хората с изключително високо ниво на интегритет,  лоялност, ценностна система и професионализъм.

Нейчо-Христов-z21
Пест Кеър

Как беше създадена Pest Care

0

Клиенти

Доволни клиенти в цяла България

Est. 2009

Нашата История

Днес ние сме име в индустрията и работим в цялата страна с фокус в сферата на офис и административните сгради и техните прилежащи площи. Работим и в складове, производства от нехранителната индустрия, училища, хотели. Навсякъде, където е необходима бърза организация, адекватна реакция и високо ниво на доверие.

От началото на 2020 сме изключително заети в дезинфекцията и превенцията при вируси и патогени. Работим по утвърдени графици с гъвкаво работно време и се стараем да реагираме максимално бързо към запитванията на клиентите.

Pest Care е фирма регистрирана като ДДД оператор към МЗ, по контрола на РИОКОЗ. 

2020 отбеляза началото на моята самостоятелна дейност. Както в първите дни, така и днес, аз съм човекът, който общува с клиентите и е директно ангажиран с това, което става във фирмата. Но сега зад мен е голям екип от професионалисти в цялата страна, които са експерти в сферата на ДДД и се грижат за комфорта на клиентите ни. Защото нашата философия е: взаимно доверие, отговорност и грижа.

Свържете се с нас сега. Независимо дали сте нов или стар клиент, ние сме готови да дадем решение при проблеми с мишки, плъховехлебарки и други насекоми във всяка административна сграда, склад, училище или друг обект. Предлагаме практични експертни препоръки и съдействие за отстраняване и превенция.

Нашата визия

Пест Кеър

Навсякъде, където е необходима бърза организация, адекватна реакция и високо ниво на доверие.

0

Години

Предлагаме практични експертни препоръки и съдействие за отстраняване и превенция.

Контакти

Свържете се с Нас, за да разрешим проблема Ви

Свържете се с Нас