ИЗЧИСТВАНЕ НА ВРЕДИТЕЛИ ОТ ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

БОРБА С ВРЕДИТЕЛИ В БЛОКА

Специална оферта за унищожаване на вредители в общите помещения започваща от
60 лв. с ДДС

 

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ МРАВКИ ВЪВ ВХОДА

Мравките, и специфично някои видове като Фараоновите мравки намират отлична среда на живот в сградите като се заселват и строят колониите скрити в тях. От там те достигат през канали, тръби и фуги до всички части на сградата в търсене на храна. Скоро след нанасянето те могат да се намерят в кухните на всеки апартамент.

Гнездата са добре скрити а често в една сграда има няколко колонии, което прави само-третирането с безразборно пръскане неефективно. Професионалната обработка изисква комбинирано третиране с пръскане и поръсване на цялата сграда и близките площи. Специално внимание се обръща на стрехите, гаражите, фуги и цепки, от където пътищата на мравките обикновено минават. Препаратите имат постепенно действие, като окончателния резултат се постига до около две седмици.

Важно е борбата с мравките да се започне незабавно след установяване на проблема защото насекомите се размножават много бързо. Затова не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна.

ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ ОСИ В СГРАДАТА И НА ДВОРА

Осите градят гнездата си близо до хората, често на самите сгради избирайки закътани и топли места. Те могат да бъдат на терасите, под стрехи, под покрива, но също така вътре в абсорбатори и други скрити места. Осите са много агресивни и добре организирани, а ужилванията им представляват реална опасност за живота на хора които са чувствителни към токсините. Осите стават особено агресивни в края на лятото, когато случаите на ужилвания се увеличават значително.

Предупреждаваме всички клиенти да стоят на дистанция от гнездото и да не предприемат никакви мерки, които да водят до активиране на насекомите. Това може да доведе до фатални последствия. Премахване на гнездо на оси изисква специализирана подготовка и професионална лична защита. Облечени в защитно облекло ние ще извършим цялостно пръскане на целия терен и ще премахнем гнездото.

В някои случаи, когато осарника е недостъпен третирането се извършва с препарат, който работи на изпарения и действа постепенно. В този случай са необходими до три отделни третирания за да постигне желания ефект.

От ключово значение е бързата реакция, когато има подозрения за гнездо. Осарниците се разрастват бързо и се размножават, с възможност да достигнат до стотици гнезда в една сграда. Затова не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна. Инсектициди лампи са друго решение което предлагаме за унищожаване на комари в помещенията.

ПРЪСКАНЕ ЗА КЪРЛЕЖИ НА ОКОЛОБЛОКОВОТО ПРОСТРАНСТВО

Кърлежите се развиват добре в неподдържаните тревни площи около блоковете, особено е по-дъждовната част на годината. Те са много опасни не само за животните, но и за децата, като пренасят чрез ухапванията си няколко сериозни заболявания. В борбата срещу кърлежи ние обилно третираме с професионални препарати засегнатите площи. За по-добър ефект, площите трябва да бъдат окосени. Повторно третиране се извършва след 8-10 дена с цел унищожаване на последваща популация.

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ МУХИ И КОМАРИ

Нападенията на мухи могат сериозно да влошат качеството на живот на хората в блока и да допринесат за влошаване на хигиената. В зависимост от мащаба на проблема ние реагираме с опръскване, мазане с препарат по повърхности, отровни примамки, или залепващи средства. Инсектициди лампи са друго модерно решение, което предлагаме за елиминиране на мухи в помещенията.

Живущите в блокове до водни басейни са на-често засегнати от нашествие на комари, което е не само неприятно, но може да бъде и опасно за здравето. При унищожаване на комари третираме и двата типа Ларвицидни и Имагоцидни т.е. ларви и възрастни едновременно. Действаме чрез опръскване и опушване с генератори за топъл илинстуден аерозол. При необходимост използваме ларвицидни препарати в застояли водоеми и задължително прилагаме репеленти за отблъскване.

ПРОГОНВАНЕ НА ПТИЦИ И ВЛЕЧУГИ ОТ ВХОДА

Градовете са дом за много птици, които се чувстват комфортно в съседство с хората, но не винаги са подходяща компания. Някои птици, особено гълъбите в града могат да създават редица неудобства като нехигиенична среда, шум и разпространение на паразити. За да ограничава достъпът им за кацане на определени, включително труднодостъпни места, се препоръчват шипове, които се закрепят на повърхностите като первази, козирки, огради и лампи. За опазване на по-големи територии ползваме мрежи, плашила, под формата на грабливи птици и озвучаване със звуци наподобяващи тези издавани от техните естествени хищници.

Pest care не специализира в улавянето на влечуги попаднали по случайност в жилищата на хората. Но при чести случаи на влечуги в жилищната среда можем да помогнем с превенция осигурявайки репеленти, с отблъскващи вещества, които да ги прогонват и държат настрани.

Какъвто и да е проблемът не отлагайте да потърсите помощ за борба с вредителите. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от тях преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга в цялата страна. Инсектициди лампи са друго решение което предлагаме за унищожаване на комари в помещенията.

Контакти

Свържете се с Нас, за да разрешим проблема Ви

Свържете се с Нас