ИЗЧИСТВАНЕ НА ВРЕДИТЕЛИ ОТ ОФИСА, СКЛАДА, МАГАЗИНА

Бърза и достъпна услуга в цялата страна

УНИЩОЖАВАНЕ НА ХЛЕБАРКИ

Специална оферта за пръскане за хлебарки в бизнес помещения започваща от 35 лв. с ДДС

ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ В ОФИСА

За съжаление хлебарките намират благотворна почва за развитие в офисите, заселвайки се в техниката и хартията. Те намират храна в общите помещения и често се възползват от храната оставена по бюрата. Третирането на офиса против хлебарки се концентрира върху общите помещения и включва техниката, архивите, рафтовете с папки и касите на вратите.

След първоначалната обработка в офис срещу хлебарки, обикновено се налага повторна обработка след 25-30 дни с цел елиминиране на последваща популация. За офиси в които е имало вредители е препоръчително да се въведе системна превенция, която да попречи на насекомите да се нанесат отново.

Всички наши препарати са напълно безопасни за хора и не влияят на околната среда. Ние от PestCare ще имаме грижата да ви избавим от хлебарките преди да е станало по-лошо. Предлагаме бърза и достъпна услуга и абонаменти в цялата страна.

ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ ХЛЕБАРКИ В СКЛАДА, ЦЕХА И МАГАЗИНА

Струпването на мебели, стоки и кашони предлага благотворна обстановка за развитието на хлебарките и техните гнезда. Те се настаняват край електрическите уреди, зад полици и стойки, покрай щендери и стелажи и намират достатъчно храна за да се развиват и размножават много бързо. Борбата срещу хлебарките включва първоначално и повторно пръскане на всички засегнати и свързани помещения включително зад мебелите, по рафтовете и касите на вратите.

Поради мащаба и сложността на организацията пръскането трябва да се извърши от професионалисти, като се въведе систематична превенция за да не се допуска последващо завръщане на вредителите. Не отлагайте да потърсите помощ за унищожаване на хлебарките. Pest Care предлага бърза и достъпна услуга в цялата страна.

Контакти

Свържете се с Нас, за да разрешим проблема Ви

Свържете се с Нас